mei 23, 2024

Info Advies

Advies Info

Geweldige resultaten met vloerrenovatie

Helaas zijn sporen blijvend zichtbaar op een vloer. Je kan er natuurlijk voor kiezen om een nieuwe vloer aan te schaffen maar dat is niet altijd nodig. Zo kan je er namelijk ook voor kiezen om je vloer te renoveren. Dit is natuurlijk wel afhankelijk van de situatie en hoe beschadigd de vloer is. Een vloerrenovatie zorgt ervoor dat je vloer er weer uitziet als nieuw! De vloer wordt geschuurd, onderdelen vervangen en de vloer krijgt zelfs een beschermingslaag. Heb je een tijdloze vloer en ben je er nog steeds tevreden mee? Kies dan voor een vloerrenovatie!

Vloerrenovatie tegen slijtage

Het maakt niet uit wat voor soort vloer je hebt, iedere vloer krijgt of heeft slijtage. Een vloer wordt dagelijks gebruikt, hierdoor zal de vloer dan ook snel slijtage oplopen. Door vuil beschadigd de vloer natuurlijk veel sneller. Het verschuiven van een bank of kast werkt ook niet echt bepaald mee, maar wat wordt er nou eigenlijk onder slijtage verstaan? Slijtage zie je in verschillende vormen. De meeste voorkomende zijn krassen en verkleuringen. Een vloer vervangen kost veel geld, daarom is renovatie een efficiënte oplossing en is tevens ook goedkoper dan wanneer je een geheel nieuwe vloer moet aanschaffen.

Terug in originele staat

Ben je bang dat jouw vloer niet meer in originele staat te herstellen is? Maak je niet druk.

Neem bijvoorbeeld een houten vloer. Bij een houten vloerrenovatie wordt de bovenste laag glad geschuurd met een schuurmachine. Plekken en beschadigen verdwijnen en met een laklaag er overheen ziet jouw vloer er weer uit als nieuw! Je hebt besloten om een vloerrenovatie uit te laten voeren, maar vind het toch wel leuk als de vloer een iets andere kleur heeft. Een andere uitstraling kan zeker! Er kan namelijk een andere kleurtint of afwerking gekozen worden. De koude dagen zijn ook weer in aantocht en je bent toch al van plan om een vloerrenovatie uit te laten voeren. Hoe handig is het om dan meteen vloerverwarming aan te leggen! Zo heb je toch nog een nieuwe vloer.

Wanneer je het helemaal anders wilt doen

Een houten vloer is natuurlijk super mooi, maar er zitten ook wat nadelen aan. Een houten vloer heeft vaak vochtproblemen, buigt vaak door, kraakt of het gaat rotten. Je kan er ook voor kiezen om een vloerrenovatie uit te voeren en je houten vloer te vervangen met beton. Het beton wordt geschuurd, gepolijst en geïmpregneerd.

De koek is op

Je vloer gaat heel erg lang mee, maar is op een gegeven moment ook helemaal op. Een vloerrenovatie is dan een must, maar wat doe je als je jouw vloer hebt gerenoveerd. De vloer is geschuurd en afgewerkt, maar wat nu? Je wilt natuurlijk dat jouw vloer er zo lang mogelijk als nieuw uit blijft zien. Er zijn speciale onderhoudsproducten te verkrijgen. Wil je nog langer plezier hebben van je vloer? Door jouw vloer regelmatig te onderhouden blijft de vloer mooi. Ga vroegtijdige slijtage tegen en verleng de levensduur van jouw vloer door middel van renovatie uitgevoerd door Top Renovloer.