mei 23, 2024

Info Advies

Advies Info

Dit moet je in huis hebben als je een hond aanschaft!

Als je voor het eerst een hond gaat kopen, kan het lastig zijn om je voor te bereiden. Je moet een hoop verschillende spullen kopen voor je hond. Het verschilt per hond aan welke dingen ze behoefte hebben. Het is daardoor best wel moeilijk om van te voren in te schatten wat je nodig hebt voor je nieuwe hond.

Speeltjes

Nagenoeg alle honden vinden het leuk om speelgoed voor honden te hebben. Het verschilt wel weer per hond wat voor speelgoed ze leuk vinden. Je kunt het best gewoon een aantal dingen bestellen. Je zult vanzelf wel merken welke speeltjes je hond het liefst mee speelt. Als je erachter bent gekomen welke speeltjes je hond het liefst heeft, kun je die voortaan voor je viervoeter kopen. Hierdoor heeft je hond altijd iets te doen, zelfs als jij bijvoorbeeld op je werk bent. Het is voor je hond ook leuk om af en toe wat afwisseling te krijgen. Koop dus niet letterlijk altijd hetzelfde speeltje voor je hond. Je kunt ook wat meer variatie aanbrengen in het eten van je hond.

Bench

Vooral wanneer je hond nog jong is is dit echt een aanrader. In een bench kun je je hond opsluiten wanneer hij niet door het hele huis mag lopen. Dit kan bijvoorbeeld zijn als je hond nog niet zindelijk is. Om te voorkomen dat je hond zijn behoefte binnen in huis doet kun je hem dus opsluiten in de bench. Let wel op dat je de hond er regelmatig even uit laat. Het is natuurlijk zeer onaangenaam voor de hond om de hele dag in een bench te zitten. Vaak is een bench niet meer nodig wanneer de hond al wat ouder is. Dan kan de hond in de meeste gevallen gewoon los door het huis lopen.