juni 18, 2024

Info Advies

Advies Info

Het bezoeken van een Coffeeshop Amsterdam

Ben je van plan om een coffeeshop Amsterdam te bezoeken? Dan is er een grote kans dat je sommige dingen nog niet weet. Coffeeshops zijn namelijk geen typische cafés. Het zijn zeker geen standaard cafés die je voor ogen hebt. Het eerste bezoek zorgt meestal voor ongemakkelijke situaties. Om jouw bezoek zo aangenaam mogelijk te maken delen wij graag wat nuttige informatie.

Geen normale cafés

Mensen raken meestal in de war van het concept, wanneer ze Coffeeshops in Amsterdam bezoeken. De meeste mensen weten dat de shops naast koffie vooral cannabisproducten verkopen. Wat de meeste mensen niet weten is dat er geen alcohol wordt geschonken in een Coffeeshop. Het is niet mogelijk om alcohol en cannabis producten aan te bieden, dit vanwege een vergunning.

Coffeeshop menu

Coffeeshop in Amsterdam? Je kan er altijd een menu vinden. Door de vele namen van hasj- en wietsoorten is het soms lastig kiezen, ook omdat je niet weet wat de effecten zijn. Sommige soorten zijn sterker dan je denkt, ga dus niet af op alleen de productnaam. Wanneer je een beginner bent stel dan, wanneer je deze hebt, vragen. Neem het menu dan ook zorgvuldig en goed door en stel wanneer je twijfelt vragen aan het personeel.

Het eerste bezoek

Mensen die een coffeeshop in Amsterdam voor het eerst bezoeken kopen vaak hetzelfde product, en ook nog eens heel veel. Dat is zonde van je geld, want je hebt minder nodig dan je zou denken. Over het algemeen zijn cannabisproducten sterker dan medicijnen. Het is belangrijk om goed na te denken over hoeveel je wilt en nodig hebt.

De effecten

Wanneer je voor het eerst cannabisproducten gebruikt, is het belangrijk om te weten wat de effecten van wiet en hasj zijn. De ene soort is de andere niet en sommige producten kunnen sterker zijn dan de andere. Als je begint, wordt er geadviseerd om je voor te bereiden op de verschillende effecten van verschillende soorten. Kies de eerste keer een product waarbij je minder high of stoned wordt. Verzamel zelf informatie over de verschillende soorten. Wanneer je iets niet weet, stel dan vragen over het aanbod die de Coffeeshop in Amsterdam aanbiedt.

Verplicht om te kopen?

Wanneer je een bezoek brengt aan een coffeeshop ben je niet verplicht om hier cannabis aan te schaffen. Het is wel netjes om een drankje te kopen in de shop, maar iets eten is natuurlijk ook mogelijk. Wanneer je cannabis aanschaft in een bepaalde shop is het wel zo netjes om dit hier op te roken en dus niet in een andere shop.

Eten en drinken in de coffeeshop

Vergeet niet om wat te eten en te drinken voordat je begint met het oproken. Cannabis slaat namelijk veel sterker in op een lege maag. Je zult hoe dan ook last krijgen van een flinke behoefte om te eten. Men noemt dit ook wel een vreetkick.

Coffeeshop in Amsterdam? Coffeeshop in Amsterdam Noord? Coffeeshop Oost? Coffeeshop Zuid of West? Je kunt overal wel een goede coffeeshop vinden. Wil je er een bezoeken? Verdiep je dan goed in diverse aanbieders.

Breng dan ook eens bezoekje aan Coffeeshop The Border, al jaren een begrip in Amsterdam en Amstelveen.