juli 22, 2024

Info Advies

Advies Info

Weerstand opbouwen

Niets is zo vervelend als ziek zijn. Bacteriën en virussen dringen makkelijker door wanneer de weerstand laag is. Het is daarom verstandig om goed te letten op je weerstand, zodat je minder snel ziek wordt. Dat kan op verschillende manieren. Zo kun je bijvoorbeeld een gezondere levensstijl aannemen. Dit kun je doen door voldoende te slapen, voldoende te bewegen en door gezond te eten. Gezond eten houdt onder andere in dat de schijf van vijf gevolgd kan worden, maar dat is niet per sé nodig. Kies vooral voor voeding met veel vitamines en mineralen, zoals fruit en groenten. Vis is ook ontzettend goed voor de weerstand! Ook qua drinken is het belangrijk dat je lichaam genoeg water (of thee) binnenkrijgt.

De grootste veroorzaker

Eén van de belangrijkste factoren van een lage weerstand is stress. Stress is in meerdere opzichten natuurlijk slecht voor de mens, dus beperk het stressniveau tot het minimale. Hierbij werkt genoeg slaap als geen ander. Dit klinkt allemaal heel erg makkelijk, maar soms zitten mensen in een drukke periode waardoor de stress stijgt en de weerstand afneemt. Om dit tegen te gaan zijn supplementen een handige uitkomst. Voedingssupplementen om de weerstand te verhogen neutraliseren schadelijke stoffen en beschermen op deze manier de cellen, weefsels en organen in je lichaam. Zo kunnen virussen en bacteriën minder snel verspreiden en wordt een mens minder snel ziek. De verschillende actieve vitaminen en mineralen die in de pilletjes zitten, voelt je lichaam zich een stuk beter en ben je beter beschermd tegen vervelende ziektes die je niet wil hebben.

Optimale weerstand

Om er lekker tegenaan te kunnen, zijn voedingssupplementen een handige uitkomst. In drukke periodes, maar ook als je van jezelf weet dat je weerstand wel een oppepper kan gebruiken. Advanced Antioxidant Complex is een professioneel gezondheidsproduct dat je helpt om cellen en weefsels tegen oxidatie te beschermen en zo je weerstand te verhogen. Door deze supplementen te gebruiken, is een keer minder gezond eten helemaal geen ramp meer.