juli 22, 2024

Info Advies

Advies Info

Deze smart home producten mogen niet ontbreken in jouw huis

Tegenwoordig zijn er steeds meer verschillende smart home producten op de markt. Echter, wat doen deze producten nou allemaal precies en maken ze ons leven ook echt makkelijker? In veel gevallen voegt een smart home assistant echt iets toe aan je leven. Je kunt bijvoorbeeld zonder de afstandsbediening in je hand te hebben toch van zender wisselen. Of je kunt je muziek harder en zachter zetten door alleen maar te praten. Bij deze twee hele handige gadgets die jou het leven een stukje makkelijker moeten maken.

Robotstofzuiger

Een robotstofzuiger is in een modern gezin vaak ontzettend handig. Vooral wanneer iedereen veel bezig is met dingen als school of werk heeft eigenlijk niemand veel tijd om aan schoonmaken te besteden. Als je dan een automatische stofzuiger hebt die je via je telefoon kunt bedienen is dit echt een uitkomst. Hierdoor kom je altijd thuis in een mooi schoongemaakt huis terwijl het je geen moeite kost. Je kunt bij de meeste robotstofzuigers de grenzen van je kamer instellen. Hierdoor weet hij precies waar hij moet stofzuigen en waar niet. Met de kortingscode 50five is er een kans dat je korting krijgt op je robotstofzuiger.

Slimme speaker

Als je ervan houdt om lekker met een muziekje aan op de bank te zitten is dit misschien wel wat voor jou. Een slimme speaker is een speaker waar je tegen kunt praten. Als je bijvoorbeeld tegen de speaker zegt dat het geluid harder moet gebeurd dat automatisch. Het is daarom hartstikke comfortabel om zo’n soort speaker in je woonkamer te hebben. Je creëert een ongelofelijk comfortabele situatie voor jezelf aangezien je eigenlijk nooit meer hoeft op te staan van je bank. Het enige moment wanneer je van je bank zult moeten opstaan is wanneer je iets te eten of te drinken wilt pakken.