april 19, 2024

Info Advies

Advies Info

Tips voor het decoreren van jouw muur in verschillende kamers

Wanneer jij een huis hebt gekocht en een huis huurt kan het zijn dat er kale muren in huis zijn. Nu zijn er veel verschillende manieren om jouw huis vorm te geven. Je kunt kiezen voor het plaatsen van diverse soorten meubels, je kunt de muren een kleur verven, of je kunt met accessoires jouw huis aankleden. Naast deze genoemde opties, om te zorgen voor een mooie inrichting, is het een ideale keuze om iets te doen aan de lege muren in huis. Hierbij kun je denken aan het ophangen van een schilderij of het opplakken van diverse muurstickers

Hoe kun jij zorgen voor een mooie muur in huis

Zoals boven beschreven kun je de muren in jouw huis op verschillende manieren decoreren. Je kunt bijvoorbeeld kiezen om een muur te verven in een bepaalde kleur die jij mooi vindt passen bij jouw inrichting. Hiernaast kun je kiezen voor het ophangen van verschillende soorten schilderijen en/of posters. Hiermee kun je ook eindeloos variĆ«ren in stijlen en onderwerpen van de schilderen en/of posters. Naast deze twee opties is het een erg mooie en makkelijke optie om te kiezen voor muurstickers op de de muur. 

Wat is precies een muursticker en hoe gebruik je het?

Een muursticker is een sticker die speciaal is gemaakt op te plakken op muren. Op deze manier kun je op een originele en makkelijke manier jouw huis decoreren. Doordat de muurstickers in veel verschillende varianten verkrijgbaar zijn kun je deze in vrijwel alle inrichtingen toepassen. Bij de muurstickers wordt in (bijna) alle gevallen een plakinstructie meegeleverd waardoor je niet zelf hoeft uit te zoeken. 

Welke kamers kun je op wat voor manier aankleden?

Je kunt muurstickers in veel verschillende ruimtes gebruiken. Zo zijn er muurstickers speciaal ontworpen op jouw slaapkamer te decoreren met teksten over dromen, slapen en bijvoorbeeld rust. Voor de woonkamer zijn er stickers over thuis voelen, jullie speciale huis als paleisje, genieten en bijvoorbeeld een wereldkaart. Ook voor in de keuken zijn er stickers voor op de muur. Denk hierbij aan teksten over de keuken, het genieten van eten, koken en eten klaar maken en een muursticker van een koe en waar welke delen van het vlees vandaan komen. Naast alle muurstickers waar je uit kunt kiezen is er ook een mogelijkheid om jouw muursticker zelf te ontwerpen. Zo kan jij speciaal voor de muur waar jij de sticker wil hebben een eigen ontwerp bedenken. 

Hoe versier jij de kinderkamer op een originele manier?

Wanneer je de kinderkamer gaat inrichten zijn er hier ook speciale muurstickers voor. Als jij op zoek bent naar een muursticker voor een jongenskamer kan je bijvoorbeeld kiezen voor een sticker met als onderwerp gamen, een motor of een snelle auto op de muur. Voor meisjes kun je dan weer kiezen voor een muursticker met een vlinder, vogeltjes, sterren en een maan of bijvoorbeeld voor een sticker met veel hartjes. 

Kortom zijn er wanneer je kiest voor een muursticker ontzettend veel mogelijkheden die je overal in huis kunt toepassen.