april 19, 2024

Info Advies

Advies Info

Hotel in Drenthe, wat kun je doen?

Sta jij op het punt om een hotel in Drenthe te boeken? Dan is het zeker aan te raden om dit artikel grondig door te nemen. In dit artikel zullen we kort stilstaan bij een aantal activiteiten die jij kunt uitvoeren. Hierdoor zul jij naast je heerlijke verblijf in een hotel in Drenthe de ideale vakantie ervaren. Natuurlijk zijn er nog meer activiteiten, maar we lichten de leukste toe zodat jij heerlijk jouw vakantie in Drenthe kunt gaan plannen.

Wildlands Adventure Zoo Emmen

Ben jij met je kinderen in een hotel in Drenthe? Dan is het zeker aan te raden om eens langs Wildlands Adventure Zoo Emmen te gaan. Hierdoor ben jij in staat om een wereldreis in een dag te maken en kom je oog in oog te staan met wilde dieren, kortom een leuke activiteit voor zowel jong als oud! Wist je bijvoorbeeld dat je een mooie reis kunt maken in Wildlands door middel van een avontuurlijke route? Je begint in de Vlindertempel waar je honderden exotische vlinders zult zien. Daarnaast zul je met een boot langs allerlei dieren varen waardoor je rakelings langs ringstaartmaki’s komt. Kortom, een geweldige ervaring als je toch al in Drenthe bent.

Hotel in Drenthe geboekt? Bezoek het Drents museum

Als je toch een hotel in Drenthe hebt geboekt, dan is het meteen aan te raden om het Drents museum te bezoeken. Het Drents museum inspireert zowel jong en oud over archeologie en geschiedenis. Het is tevens goed om te benoemen dat het Drents museum een eigen indrukwekkende collectie heeft op het gebied van archeologie. Deze archeologie bestaat hoofdzakelijk uit Nederlandse beeldende kunst dat tussen 1885 en 1935 heeft plaatsgevonden. Hou jij van kunst en ben je toe aan optimale ontspanning naast je hotel in Drenthe? Bezoek dan het Drents museum.

Outdoor activiteiten

Vind jij even genieten in een hotel in Drenthe voldoende, maar ben je toch meer van de wat actievere vakanties / weekendjes weg? Dan is het zeker aan te raden om te kijken naar de mogelijkheden in Drenthe. Je kunt hier namelijk allerlei activiteiten uitvoeren van zwemmen in het bos tot het beklimmen van hoge parcours tussen de bomen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op met een outdoor specialist in Drenthe en kom achter de vele mogelijkheden waardoor jij jouw vakantie lekker actief kunt maken.

Mountainbike verdient aandacht

Zoals hierboven reeds beschreven zijn er diverse activiteiten uit te voeren in de bossen van Drenthe, maar mountainbiken is toch wel de leukste activiteit. Ben jij even aan het genieten in je hotel in Drenthe, maar wil je van de natuur genieten in combinatie met sportiviteit? Ga dan heerlijk de bossen in met een mountainbike en combineer natuur met sportiviteit. Op het internet zijn diverse parcours te vinden die je kunt fietsen in de prachtige bossen van Drenthe. Hierdoor zul jij optimaal tot rust komen en zorg je er meteen voor dat je wat aan jouw vitaliteit doet. In deze bijzondere tijden is het immers van groot belang dat je voldoende beweegt en dit kan je hierbij helpen!