juni 18, 2024

Info Advies

Advies Info

Tips als je als bedrijf wilt uitbreiden naar Nederland

uitbreiden

Er zijn wereldwijd erg veel bedrijven die zich in Nederland vestigen. Dit heeft onder andere te maken met de belastingvoordelen. Om hiervan te kunnen profiteren is het wel belangrijk dat je op de hoogte bent van hoe het in Nederland werkt. In dit artikel geven we een aantal tips die je kunt gebruiken wanneer je jouw bedrijf wilt uitbreiden naar Nederland.

Zorg voor een goede accountant en jurist

Als je jouw bedrijf uit wilt breiden naar Nederland, is het erg belangrijk dat je in zee gaat met een goede accountant. Een accountant weet wat er speelt en kan je goed advies geven. Sterker nog, in de meeste gevallen zorgen de accountants ervoor dat grote bedrijven belastinggeld besparen in Nederland.

Naast een goede accountant is het ook slim om samen te werken met een jurist. Vooral wanneer je hier iets wilt verkopen wat nog niet gebeurt, is dat belangrijk. Een jurist kan kijken naar wat de mogelijkheden zijn en of je geen wetten overtreedt.

Zorg voor een goede werkplek

Als je jouw bedrijf uit wilt breiden naar Nederland, is het ook belangrijk dat je zorgt voor een goede werkruimte. Een mooie plek om in gevestigd te zijn, is Amsterdam. Zo kan je in een kantoorruimte Amsterdam mensen ontvangen van over de hele wereld. Het nadeel daarvan is alleen wel dat het prijzig is. Hoe duur een kantoorruimte in Amsterdam precies is, hangt onder andere af van de precieze locatie. Daarnaast speelt de grote van het kantoor uiteraard ook een rol hierin. Een manier om daar geld mee te besparen, is door meerdere ruimtes met elkaar te vergelijken. Een andere manier om geld te besparen op een huurcontract, is door het direct voor een langere periode af te sluiten. Het nadeel daarvan is wel dat je een lange periode ergens aan vastzit.